O nama

Auto škola TIM je osnovana u Kragujevcu od 05. 10. 1994. godine, i može se pohvaliti tradicijom dugom 23 godine. Osnivači Centra za obuku vozača TIM d. o. o. su Spasić Marica i pok. Slobodan Đorđević poznatiji kao TRŠA. Otud je i nastao naziv TIM. Od 2004. godine Spasić Marica je jedini vlasnik i direktor u centru.

Od osnivanja škole, pa sve do danas, obučili smo više hiljada kandidata za PSP , B, C i E kategorije.

Od 09.12.2013. ponosni smo vlasnici licence po novom zakonu i to za AM i B kategorije. Od aprila 2015. godine vršimo obuku za A1, A2, i A kategorije.

Ono što nas izdavaja iz mase drugih auto škola, jeste to da smo se potrudili da naši kandidati svoju obuku vrše pre svega na novim, ekskluzivnim, urednim, klimatizovanim vozilima, sa najnovijom tehnologijom kao što su ABS, ESP, ASR i mnoge druge savremene tehnologije. Pored vozila koja su glavni adut naše škole, izdvajamo se i po tome što koristimo najsavremenije metode učenja i provere znanja naših polaznika, za što bolje i lakše usavršavanje teorijske obuke. Obezbedili smo svim polaznicima priručnike i ostala učila, kao i besplatno korišćenje naše web aplikacije za proveru znanja i učenja.

Marica Spasić

Vlasnik

Kontakt:

maricaspasic@autoskolatim.rs
  • Instruktor vožnje (B)

Kontakt:

Veli Spasić

Vlasnik

Kontakt:

velispasic@autoskolatim.rs
  • Ispitivač teorijskog dela
  • Ispitivač praktičnog dela
  • Instruktor vožnje (AM, B)

Kontakt:

Marica Spasić

Instruktor

Kontakt:

maricaspasic@autoskolatim.rs
  • Instruktor vožnje (B)

Kontakt:

Pavle Velić

Predavač

Kontakt:

pavlevelic@autoskolatim.rs
  • Predavač

Kontakt:

Bojan Jeremić

Instruktor

Srdjan Bogdanović

Instruktor